ANBEFALINGER

Udtalelser fra nogle af de skønne kvinder, der har været i forløb hos mig.

Som nyopstartet solo-selvstændig er jeg virkelig glad for, at jeg har Saramille som min business mentor.

Det betyder meget at have en, der engagerer sig i min nye virksomhed, og som jeg løbende kan sparre med.
Jeg bruger vores ugentlig telefonmøder som en deadline til de action-steps, vi løbende aftaler.

Den løbende dialog hjælper mig med at holde fokus hele tiden, og Saramille er fantastisk til at løfte mig og hjælpe mig videre i forhold til de problemstillinger, jeg løbende støder på.

Hun kommer med konkrete løsningsforslag, og det er fantastisk til at komme videre og afhjælpe modstanden.
Jeg har lært så meget.
Du har lært mig, at bevare fokus og en positiv tankegang, frem for at tænke i mangler.

Du har sat en professionel facebookside op for mig. Du har hjulpet mig “ud over rampen”, så jeg nu tør springe ud, og vise hvem jeg er, så jeg nu kan filme mog selv og lægge op på fb.

Du har været en fantastisk sparring for mig igennem gode og dårlige tider. Du har lært mig at møde modstanden (faktisk løbe den i møde) frem for at flygte fra modstand.
Du har lært mig at flowet hurtigt kan vende med den rigtige strategi fra ingen kunder til mange kunder.

Du har givet mig tips til støttende olier, hjulpet mig til ro og til at være i og med at være selvstændig.

Janni Lønstrup Olsen

Prof. Telepatør, Spirituel vejleder og Healer

Jeg er så glad for jeg valgte Saramille og hendes store kompetence som Business coach og Feng Shui Metor.
1:1 sparring hver uge, Feng Shui og Synlighedsolier – en virkelig god kombination for mig til at få modet, da jeg var skrækslagen for at stå frem og være synlig.

Nu har jeg lavet flere videoer og lagt dem op, og har fået flere henvendelser, fordi jeg er blevet mere synlig og der er kommet mere flow i min forretning.

Saramille har hjulpet med at udvikle mit unikke koncept og alt layout hertil, så jeg føler jeg har et stærkt fundament nu, så det har virkelig været en stor hjælp.

Feng Shui har også sat skub i mig og det jeg sender ud i energien. Feng Shui afstemmer/balancere min energi i de områder, hvor jeg har brug for et boost, til at blive mere synlig.

Olierne booster mine sanser og er virkelig også meget støttende sammen med alle de andre ting – olierne indtages, smøres på huden eller duftes til, de er meget effektive.

Saramille er meget hurtig og frisk til at svare på beskeder og hjælpe med det, som jeg har brug for her og nu. Hun booster mig også med hendes gode humør og opbakning.

Jeg kan kun anbefale Saramille , hun er en skøn person, at arbejde sammen med. 

Birgitte Myrup

Familievejleder og Healer ved Solskivehuset.

Først og fremmest et kæmpe tak af hjertet for at have været en del af min proces i en voldsom og kaotisk tid for mig.

Nu jeg kigger tilbage kan jeg både se og mærke den forandring som er skabt i mig. Noget er forandret for altid og det er særligt mit eget syn på mig selv og hvem jeg er og hvad jeg er, at stå op for mig uden at vide hvordan det hele løser sig.

Forløbet hos dig har givet og giver mig fortsat selvom det er afsluttet hele tiden små aha oplevelser af hvem jeg er og hvordan jeg agerer med ro- det er virkelig en vanvittig vild oplevelse for mig.
Det er så vild en oplevelse at se tilbage og se den indre forvandling som er sket for mig, som du har hjulpet mig med, og jeg mærker det særligt i min hverdag hvordan roen og tilliden er tilstede.

Jeg elsker at jeg har været på dit 1:1 forløb og du får mine varmeste og allerbedste anbefalinger med på vejen Tak for at følge mig lidt på vej i en periode i mit liv hvor alting bare var temmelig kaotisk

Tak for at hjælpe mig med at skabe ro og overskud – se nye perspektiver, stå stærkt i mig selv, vælge mig selv og ikke mindst så mig.

Af hjertet tak for dig.

Trine Petersen

Saramille har fået mig til at rykke SÅ meget på mit eget forhold til at være synlig med min forretning på flere sociale medier. Jeg har taget det til mig som et nyt godt venskab i mit liv.

Saramille hjælper mig skridt for skridt med at lægge en god strategi for at skabe mere synlighed i min business. Jeg får skabeloner og guides som er tilpasset lige til mit behov ift at oprette en FB gruppe og lave en freebie, som skal bruges til afholdelse af webinar.

Saramille er med sin smittende energi også rigtig god til at minde mig om at fejre mine små succeser på vejen.

Jeg har fået så meget energi på at komme videre med mind action steps i min business. Er SÅ taknemmelig for din støtte på min nye karrierevej.

Tak Saramille. Du har været god til at støtte op om min power og rykke min business HELE vejen.

 

Anita Petersen

Life coach & Mindfulness mentor

Det som du gør for mig, er ubeskriveligt opløftende. Jeg har selv et stort drive, men du holder mig på sporet så jeg ikke stikker af i for mange retninger. Jeg får de opgaver som vil gavne mig og min forretning i den rigtige rækkefølge, fra gang til gang, det har givet mig overskud og struktur som jeg ikke ville være i stand til selv at fremskaffe. Jeg er så taknemmelig for at have fået muligheden for at være under dine vinger i mit projekt

Lea Helena Bøgested Witt

I løbet af min deltagelse på gruppeforløbet “TRANSFORM YOUR ENERGY” er der virkelig begyndt at komme ro på i mit indre.

Jeg har aldrig ryddet så meget op i ALT, som jeg har gjort allerede nu.
Det er en kæmpe forløsning, faktisk, og jeg er blevet meget mere bevidst om, hvad der matcher mine forskellige livsområder i boligen.

Min indretning i forhold til placering af små gimmicks og farver, er blevet meget fremtræden og jeg elsker det faktum at jeg nu har et større formål med at udvælge og købe flere planter til mit hjem
Jeg har aldrig troet at så bevidst oprydning, og bevidst indretning efter Feng Shui, ville give så meget som det har gjort.

Saramille er utroligt sød og hun guider og møder os der hvor vi er. Hun har let til grin, og det gør bare hele forskellen hos mig
Hun formidler budskaberne med en ild i øjnene og er altid opmærksom på hvor vi er.

Det bedste ved forløbet for mig, har ubetinget været den viden og bevidsthed jeg har fået omkring rodet i mit hjem.
Jeg ser rod med helt andre øjne nu, og det er noget jeg vil tage med mig resten af mit liv, hvorind jeg går.
Forløbet har været et kæmpe skub ud i at komme mit rod til livs. Det er hårdt arbejde, men det er Worth it!

Nicola Kammille Sofia Tinsfeldt