dine fordele og muligheder som kunde

 

Du kan selv få glæde af disse skønne og virksomme olier og de andre lækkerier OG købe dem til engros pris. Herved sparer du 25% i forhold til den vejledende salgspris.

Samtidig får du mulighed for at optjene points på dine køb, som kan benyttes ved bestilling af nye olier.

Du starter med at optjene 10% point, og efter ca. et års medlemskab kommer du op på 30%.

Når du tilmelder dig doTERRA via mig, kommer du automatisk ind i et stort og meget hjælpsomt team, nemlig ’Team Lavt Gærde’, som er under ledelse af spirituel mentor Christine Eilvig.

Der er rigtig mange fordele ved at være med i Christines team. Bl.a. får du gratis adgang til hendes online Spirituel Mentor uddannelse.
Christine har en meget spirituel tilgang til brugen af olierne, og der foregår rigtig mange spændende ting i gruppen, bl.a jævnlig fælleshealing og online tapping events.

Du får desuden gratis adgang til download af en super smart mobil app, hvor du kan finde forslag og opskrifter på brugen af olierne til alle mulige formål. Den er helt uundværlig.

Derudover har jeg også et par skønne gaver til dig som tak og velkomst hos mig.

 25% rabat på dine oliekøb

 Mulighed for optjening af points – op til 30% af dine køb

 Mulighed for at modtage månedens olie gratis plus andre gode tilbud

 Gratis adgang til Christines online Spirituelle Mentor forløb (12 moduler)

 Adgang til app med opslagsværk og olie opskrifter til alle behov og formål

 Medlemsskab af netværket “Team Lavt Gærde” ved spirituel mentor Christine Eilvig med svar på alle dine oliespørgsmål

 Deltagelse i forløb, undervisning, fælleshealinger, tapping og andre spændende events i gruppen

 1 flaske Peppermint årligt

 

Årligt medlemsskabsgebyr er 115 kr., og doTERRA kvitterer med en flaske Peppermint. 

Tilmeldingen koster 185 kr. i oprettelsesgebyr, og der er ingen binding eller købetvang! Vælger du at købe et startkit i din første ordre, sparer du dog oprettelsesgebyret.

Sådan signer du op hos mig og doTERRA:

Start med at klikke på knappen herunder for at komme ind på min personlige hjemmeside hos doTERRA.

Vælg din startpakke (og spar herved oprettelsen) eller gå videre for at selv at sammensætte din første oliepakke. Hvis du bestiller produkter for min. 150 PV svarende til ca. 1.300 kr. er oprettelsen gratis – ellers tillægges 25 EUR (ca. 185 kr.).

Udfyld dine personlige dato inkl. kortoplysninger og gå til betaling. Dit kort bliver først verificeret med mitID og derefter verificeres din handel og du er registreret som kunde. Du vil modtage en bekræftelse fra doTERRA med dit personlige ID til login i shoppen. 

Når din tilmelding er registreret, sørger jeg for, at du får en invitation til facebook gruppen Team Lavt Gærde med adgang til alle dine gaver og ressourcer.

Jeg tager straks kontakt til dig med nærmere info om dit medlemsskab, så jeg kan hjælpe dig godt i gang med dit personlige olie eventyr.

Du er også hjerteligt velkommen til at kontakte mig, så jeg kan guide dig igennem din tilmelding – og hvis du ønsker nærmere info, inden du signer up.

 

Du kan også altid få hjælp fra vores søde danske kundeservice på tlf. 89871085 på alle hverdage kl. 14-22.