BUSINESS CALL CENTER

Få 1:1 sparring på din iværksætterrejse
og vækst din virksomhed

3 måneders 1:1 Mentor Forløb i Business Call Centeret

 

Få 1:1 coaching/sparring på din iværksætterrejse, gennem ugentlige samtaler, hvor vi transformerer dine indre blokeringer og aftaler actionsteps, så du udvikler dig og rykker fremad i din virksomhed.

For dig der vil:


Undgå at miste motivationen og troen på dig selv på din iværksætterrejse,
når du møder indre modstand.

Blive holdt til ilden, mens du tager action og skruer op for dig selv og din synlighed, uden at føle at du mister din autencitet og oprigtighed.

Skabe en online forretning og/eller lære at markedsføre dig på Facebook, men du er teknik forskrækket. (teknisk rådgivning + hjælp til det visuelle inkluderet, hvis du har brug for det)

Give slip på usikkerhed og tvivl på dig selv og dine evner, så du stopper med at holde tilbage på dig selv

Lære at stole på din intuition og finde modet til at træde ud af din komfortzone, så du kan springe rammerne for, hvad du troede der var muligt.

Jeg kan kun anbefale dig at rejse med Saramille – hun er helt fantastisk . Jeg har været selvstændig i 8 år, men aldrig investeret i en coach. Jeg besluttede mig for at prøve, og indgik derfor et samarbejde med Saramille. Det har jeg på ingen måder fortrudt, aldrig har jeg rykket SÅ meget på så kort tid . Og det endda på et ret udfordrende tidspunkt i mit liv på andre områder.

SÅ hvis du vil rykke så er Saramille din “wingwoman” . Hun har en fantastisk energi og evne til virkelig at løfte dig op til et nyt niveau.

Jeanette Witt

Psykoterapeut

Gennem coachingsamtalerne lærer du, hvordan du styrker troen på dig selv og med ro i maven lærer at stole på dig, dine evner og din intuition.

Forløbet er individuelt og det betyder, at jeg møder dig, lige der hvor du er og hjælper dig videre, lige præcis derfra.

Du lærer at træffe beslutninger, som nærer dig og din sjæl

Du opnår klarhed omkring dine udfordringer, dine styrker og dit unikke potentiale

Du opnår bevidsthed og selvindsigt, der styrker dig i at slippe usikkerheden

Ofte kan vi mennesker have svært ved at se det som andre ser. Vi kan være fanget i negative selvbilleder og gamle selvfortællinger, der er svære at bryde.

Jeg spotter lynhurtig dine begrænsende overbevisninger om dig selv og dine evner og jeg udfordrer dig til at se dig selv på en helt ny måde, til at mærke dit eget værd og få øje på de muligheder, som du ikke selv har opdaget.

 

Efter hver samtale modtager du en besked fra mig med fokusområde og aftalte actionsteps.

Anita har deltaget i mit 1:1 mentor forløb med en forlængelse af vores samarbejde, og det har været en vild transformerende rejse, hvor Anita ret hurtigt fandt modet til at sige sit faste job op og gå all in på sin egen forretning.

Hun har gennem forløbet fået skabt sit eget unikke SOME koncept og en synligheds plan og strategi, som matcher den, hun er, og hun er i den grad kommet ud over rampen, fordi hun har været villig til at udfordre sig selv og vove sig ud i nye ting.

Jeg kan varmt anbefale Saramille og hendes Business call center forløb. Jeg har lige afsluttet et 3 mdr. forløb med Saramille, og det har gjort en kæmpe forskel for min forretning.

Saramille er en super skarp og kompetent mentor, der ser dig og dine muligheder med din business. Hun er topmotiverende med et smittende drive, og så er hun super indlevende og empatisk. Hun ønsker virkelig af hjertet at du får succes med din Business

Saramille er en super dygtig og dedikeret business Coach at have på sidelinjen. Hun har et fænomenalt overblik og er rigtig god til at se helheden og mulighederne i din virksomhed.

Hun er enormt kreativ og kommer med input og ideer til projekter og tiltag i min business, som jeg aldrig selv ville ha fået.
Jeg elsker hendes spirituelle tilgang til at drive virksomhed, og måden hun fokuserer på at skabe et stærkt mindset, der gør det muligt at manifestere og tiltrække de værdier, du ønsker for din business.

Og så er Saramille en utrolig skøn kvinde med et dejligt humør og høj energi, som i den grad smitter af og motiverer til at skabe resultater i en følelse af, at alt er muligt.

Med Saramille ved min side gennem en længere periode har jeg virkelig rykket i min business og fået troen tilbage på, at det også kan lykkes for mig at skabe succes i min virksomhed.

Ja, jeg er faktisk blevet helt afhængig af vores produktive og opløftende samtaler og muligheden for hele tiden at kunne få hendes take og gode råd, når jeg har brug for det.

Jeg kan varmt anbefale Saramille som business Mentor og hendes fantastisk Business Call Center.

Johannah Mingdal

Webdesigner og numerolog

Hvad får du ud af dette samarbejde

★ Din tro på dig selv og dine evner vokser og vokser. (Jeg ser dig altid i dit højeste lys, hvor der ingen begrænsninger er).

Believing in yourself is the first secret to succes!

★ Du bliver bedre og bedre til at være tilstede i nuet og lade dig guide ud fra din intuition.(Det er i nuet vi manifesterer vores virkelighed).

Part of being successful is about asking questions and listening to the answers.

★ Du finder modet til at gå mere og mere ud af din komfortzone og tage action. (Jeg støtter dig og hepper på dig, mens du tager action).

The magic happens outside your comfortzone

Siden jeg startede mit samarbejde med Saramille har jeg skabt min titel, formuleret mit formål, jeg har fået mine første kunder og jeg har startet en gruppe. Med Saramille ved min side, har jeg fundet vejen til at udleve min drøm.

Saramille har masser af konkret erfaring i at opbygge en forretning på Facebook, og det har jeg virkeligt nydt godt af. Hun er inspirerende og sprængfyldt med god og opløftende energi. Vi er helt på bølgelængde i forhold til af finde inspiration og komme ud med det, der er på hjertet. og Jeg kan ikke forestille mig en bedre wing woman til mit projekt.

Lene Halvorsen

Er du klar til at gå all in?

 
Så har vi 3 måneder sammen til at få din virksomhed til at rykke.

Hvad får du:

 Vi har en samtale hver anden uge i de 3 måneder forløbet kører.

”Her & Nu” sparring via messenger, når du har brug for det.

Individuel hjælp til lige præcis det du har brug for.

BONUS 1 – Du får en friplads i min Feng Shui Klub

BONUS 2 – Feng shui optegning af din bolig (ud fra din plantegning)

Adgang til mit populære 10 ugers online kursus “TRANSFORM YOUR ENERGY”

 

Lige nu er din investering 8.000 kr. inkl. moms. (normalpris 12.000 kr. inkl. moms) – kan betales i 2-3 rater.

 

OBS prisen stiger til 12.000 kr. inkl. moms i 2024.

 

Ved betaling i en rate, vil du modtage en EKSTRA GAVE med posten med mine 2 yndlings olieblend “In the Flow” og “Run with it”, som jeg selv bruger dagligt og har stor glæde af.

Efter de 3 måneder kan du vælge om du vil fortsætte eller om du vil melde dig ud.

Du fastholder din månedlige investering på 2.700 kr. inkl. moms, hvis du fortsætter.

 

Husk investeringen er fuldt fradragsberettiget, hvis du har CVR nummer.

 

BONUS 1 + 2

Du får en friplads i min FENG SHUI KLUB, hvor fokus er på oprydning og bevidst indretning med god feng shui i dit hjem, for at skabe en flow energi i hele dit hjem.

(Det du lærer her er uvurderligt ift. at hjælpe din vækst på vej i din virksomhed)

Prisen som medlem i klubben er normalt 199 kr. i måneden, men så længe du er tilknyttet Business Call Centeret er du med i klubben og får glæde af alle fordelene her, helt gratis.

Det er også her, du får adgang til mit populære 10 ugers online kursus ”TRANSFORM YOUR ENERGY”.

 

 

Praktisk om forløbet

Dette samarbejde vil køre 3 måneder frem.

Varighed af samtaler 45-60 min.

Vi finder en fast dag i ugen, hvor vi taler sammen. (så vidt det er muligt)

 

Hvordan tilmelder du dig:

Mulighed 1:
Tilmelding med månedlig betaling på 2.700 kr. inkl. moms. (i 3 måneder)

Mulighed 2:
Tilmelding med betaling i en rate + EKSTRA GAVE med 2 olieblends, 8.000 kr. inkl. moms.

Har du brug for en uforpligtende samtale med mig, for at mærke efter om dette samarbejde er noget for dig, så skriv en SMS til mig på 60162254 for at booke tid. Jeg vil glæde mig til at tale med dig.

Jeg har valgt at investere i mig selv, i selvudvikling, men for første gang er det i en mentor i markedsføring. Efter en samtale med Saramille om forløbet, tog jeg valget og begyndte investeringen, og der skete en ændring i min energi, jeg fik idéer og der kom nye muligheder, jeg kom i Flow.
Efter en-to samtaler med Saramille følte jeg, at jeg nu står helt i modtageenergi, og at det er helt vild fantastisk, og jeg er så klar til at være i udviklingszonen, steppe op og være kreativ, og modtage alt det livet kan byde på
For livet er fantastisk og this girl is on fire.
Tak for dig.

Dorthe Lillevang

Spirituel mentor