Olieblends

 

Her på siden kan du købe olieblends, som kan støtte dig på din iværksætterrejse.

Med et olieblend følger der et kort med beskrivelse af olieblendet, og hvordan du anvender det. Bag på kortet er der et kærligt budskab.

 

Pris:

1 stk. 340 kr. inkl. fragt

2 stk. 500 kr. inkl. fragt

3 stk. 750 kr. inkl. fragt

 

Jeg sender med BRING indenfor 4-5 hverdage).

Blendet bliver blandet i en 5 ml flaske og du kan forvente, at det rækker til 4-5 uger ved daglig brug.

 

I am Fabulous

I am Fabulous bringer stærke følelser af selvtillid og begejstring i sjælen. Du vil føle dig uovervindelig og tro, at du kan udrette alt, hvad du vil. Denne blanding hjælper dig også med at se, hvor kraftfuld du er.
Hvert menneske er skabt med ekstraordinære talenter, og denne blanding vil opmuntre dig til at omfavne dine gaver og dele dem med verden. Dette er den ultimative styrkende blanding, såvel som en blanding af selvkærlighed.

Here and now

Denne blanding bruges til dem, der kæmper med at leve i det nuværende øjeblik. Det er almindeligt i vores moderne samfund at være fokuseret på fremtidige begivenheder, bekymre sig om fremtidige begivenheder og minde om fortidens fortrydelser. Det er meget sjældent at folk er fuldt til stede i nuet. Deres sind vandrer andre steder. Denne blanding er fremragende til den kroniske bekymrede. Blandingen bringer dig ned i din krop og hjælper dig med at fokusere på den aktuelle opgave. denne blanding vil også give dig en større taknemmelighed for dine relationer i dit liv og alle de velsignelser, du får. En dejlig bivirkning ved at bruge denne blanding er at du mærke følelser af ekstrem taknemmelighed. 

More money Blend

More money blendet bruges, når du bogstaveligt talt føler, at det er tid til at øge penge i dit liv. Denne blanding er filosofisk dybere, end det ser ud til. Det kræver en bestemt måde at være for at tiltrække flere penge ind i dit liv. Der skal være åbenhed og vilje til at modtage rigdom og leve i et rum med knaphed. Denne blanding hjælper med at genskabe, hvordan du føler om overflod, og tillader, at overflod flyder frit ind i dit liv. 

Run with it

Denne blanding bruges, når du er sikker på dit guddommelige formål og klar til at løfte dit aktivitetsniveau et hak op. Denne blanding bruges, når de nye mønstre bliver det nye normale – det er med til at løfte intensiteten af ​​at leve med intention. Dette er en manifesterende blanding. Det vil kraftfuldt manifestere dine drømme og ønsker, fordi det vil føre dig til at engagere dig i de rigtige aktiviteter, mennesker, omstændigheder og steder for at bidrage til din vækst. Du skal være klar til denne blanding, fordi den vil skabe masser af forandring og en konstant strøm af overflod!

Release your fears

Slip din frygt er designet til den person, der er lammet af mange frygt. Du kan have svært ved at bevæge dig fremad og omfavne forandring. Denne frygt er ikke logisk og kan have været indgroet fra et barndomstraume. Selv mobning i skolen kan skabe katastrofale virkninger i voksenlivet. Al denne frygt kan forhindre dig i at leve dit liv fuldt ud og gå ind i dit lys. Selvfølgelig er denne frygt baseret på løgne, og denne blanding vil bryde mønsteret med at føle sig fast. At bede dig selv om at holde op med at være bange bryder ikke mønsteret. Det er en energisk vibration, der er fanget i din sjæl. Brug af denne blanding skifter det energiske mønster og omdanner det til en højere vibration.

Manifestors blend

Denne blanding er for dem af jer, der har mange gode ideer eller glimt af dit højeste potentiale, men alligevel ikke har manifesteret dem i dit liv. Denne blanding hjælper med at tage disse ideer og gøre dem virkelige. Mange kreative mennesker har dette dillemma. De kan ikke forestille sig og forestille sig noget storslået, men kæmper for at få det til at ske. Brug denne blanding, hvis du er seriøs med at gøre dine drømme til virkelighed. 

I love myself

Denne blanding hjælper dig med at begynde at føle dig værdifuld og værdsat. Daglig anvendelse vil øge din selvtillid. Du vil også begynde at blive mere selvkærlig. Dette inkluderer ordentlig hvile, tid til meditation, spise sundt, bevæge din krop, selvforkælelses aktiviteter, der viser at du elsker dig selv. Det er de små ting, der betyder noget. Du gør muligvis ikke alle nævnte ting, men du begynder at gøre nogle af dem, når du bruger denne blanding.

Bye bye baggage

Denne blanding hjælper dig med at frigive enhver form for giftige mennesker, steder eller omstændigheder fra dit liv. I virkeligheden ved vi, hvad og hvem der er sunde og nærende i vores liv. Denne blanding hjælper dig med at identificere den negative bagage i din verden og skabe et ønske om at give slip på al den bagage. Dette er en meget transformerende blanding, der hjælper dig med at overgå til en ny måde at være på. 

On my path

Denne blanding bruges, når du gerne vil opdage dit dybeste formål i livet. Det er en blanding af self-discovery. I vores hurtige teknologibesatte samfund tager mange sjældent sig tid til bare at sidde og lytte til deres egen stemme. Denne blanding vil give øjeblikke til at forbinde med din højere magt og dit dybeste selv. Dette er en fremragende blanding at anvende inden meditation. Jeg anbefaler at tage et øjebliks stilhed og trække vejret dybt ned i maven inden påføring.

Be brave

Denne blanding bruges, når du ved, at det er tid til at foretage en betydelig ændring i dit liv. Det er ideelt at bruge, når ændringen er drastisk, og der er meget frygt, fordi du mener, at det er en enorm risiko at gøre springet. Denne blanding hjælper dig med at være modig, til at tage det spring af tro, på trods af hvad andre fortæller dig. Har du nogensinde haft et stærkt ønske om at gøre noget eller gå et sted, men du har overbevist dig selv om, at det er umuligt. Måske er du bange for, at dette ønske er uansvarligt eller upraktisk, men dybt inde i din sjæl frigiver dig for at tage springet og følge dine drømme. Lad dit hjerte synge og være modig i dine valg.

I am free

Jeg er fri er en blanding, der minder dig om den frihed, der er din. Denne blanding er fantastisk for dem, der føler sig fanget i deres livsforhold og ikke kan se en vej ud. Brug af denne blanding regelmæssigt hjælper dig med at se, at du er fri til at vælge en anden vej, og der er faktisk mange muligheder. Som mennesker er vi alle fri. Løgnen er opfattelsen af, at vi sidder fast og ikke har andre valg. 

Soothe the soul

Denne blanding bruges, når din sjæl er udmattet og har været udsat for alvorlige trængsler. Denne blanding er passende under omstændigheder som at forlade et job, udholde vanskeligheder i et tæt forhold, stå over for juridiske kampe, flytte eller arbejde på udfordrende projekter / prøver i skolen eller arbejdet. Det giver dig styrken til at krydse målstregen med nåde og lethed.

In the flow

Denne blanding er til når du føler at du konstant kæmper mod livet. Ting synes ikke at gå din vej, og frustration er din fremherskende følelse. Denne blanding giver dig mulighed for at være til stede og bevæge dig med den naturlige strøm af livet. Det er en praksis med overgivelse og tillid. Du vil bemærke, at du føler dig i fred i situationer, hvor du normalt ville være uhæmmet og stresset. denne blanding muliggør en praksis med at give slip og stole på guddommelig strøm. Denne blanding er en beroligende blanding og kan bruges inden meditation. 

Still my mind

Denne blanding er ideel for dig, hvis dit tankemylder konstant larmer, og du ikke kan stoppe det. Ofte vil det være de samme tanker, der kører rundt i hovedet, de samme bekymringer og de samme selvkritiske tanker. Denne blanding hjælper med at fjerne de tanker, der ikke tjener dig. Blandingen hjælper dig med at eliminere frygtbaseret negativ selvsnak og transformerer det til opmuntrende selvsnak, som vil hjælpe dig med at vækste. Det er en rensende blanding, der renser begrænsende overbevisninger.

Denne blanding er også fantastisk at bruge før meditation. Det hjælper dig med at være til stede, holde op og være rolig