teknisk fundament

Kom i mål med det tekniske fundament i din virksomhed

Kom i mål med det tekniske fundament i din Business én gang for alle – uden at blive overvældet

 

Få et “teknisk” fundament i din Business

Som giver dig mulighed for automatisk bogføring af dine salg

Som giver dig overblik over din økonomi i din virksomhed

Som arbejder for dig 24/7

Som sørger for at din Business fremstår professionelt, fra start til slut, når du kører salg igennem

Som giver dig mere FRIHED i din hverdag

Som gør det nemt for dig at få betalende kunder

Som åbner dine muligheder for mere intuitiv og kreativ udfoldelse i din hverdag

 

Fokus i dette tekniske fundament er på systemerne Easy me og Dinero, som jeg selv bruger og er stor fan af.

Jeg sætter alle de rette indstillinger op for dig i begge systemer og integrerer systemerne, så du kommer helt rigtigt fra start, og du selv slipper for evt teknik bøvl, under oprettelse.

Herefter modtager du læringsvideoer, hvor jeg viser dig, hvordan du bruger de to systemer, og hvilke muligheder der er.

Når jeg har leveret det færdige produkt til dig (det tekniske fundament), så har vi 4 uger sammen, hvor du kan spørge mig om alt og have mig med indover, mens du lærer systemerne at kende.

Efter de 4 uger afslutter vi med en samtale, hvor vi samler op på det hele og du kan spørge ind til alt, hvad du har brug for.

Siden jeg startede mit samarbejde med Saramille har jeg skabt min titel, formuleret mit formål, jeg har fået mine første kunder og jeg har startet en gruppe. Med Saramille ved min side, har jeg fundet vejen til at udleve min drøm.

Saramille har masser af konkret erfaring i at opbygge en forretning på Facebook, og det har jeg virkeligt nydt godt af. Hun er inspirerende og sprængfyldt med god og opløftende energi. Vi er helt på bølgelængde i forhold til af finde inspiration og komme ud med det, der er på hjertet. og Jeg kan ikke forestille mig en bedre wing woman til mit projekt.

Lene Halvorsen

Forestil dig

At du modtager en e-mail, hver gang du laver et salg og du ikke skal røre en finger ift. bogføring af salget. Det foregår nemlig helt automatisk i systemerne bag din virksomhed.

Du slipper altså for at bruge tid på manuel bogføring efter hvert salg, men kan bare læne dig tilbage og vide, at når salget er tikket ind i din mail, så klarer systemerne resten.

 

At du kan tjekke ind, når som helst og få fuld overblik over din økonomi i din virksomhed.

Det skaber tryghed at have overblikket og det giver dig samtidig en mulighed for hele tiden at være på forkant med din økonomi i virksomheden.

 

At du åbner op for mere frihed og kreativ/intuitiv udfoldelse i din hverdag

Med struktur i din Online Business, skåner du i virkeligheden dig selv for rigtig mange bekymringstanker og det vil give dig mere reel tid i din hverdag.

 

At du måned for måned oplever at du vækster din virksomhed

Når du har styr på systemerne bag din Online Business, som i øvrigt arbejder for dig 24/7, så åbner du op for muligheden for at vækste din virksomhed og tage den til et sted, som du lige nu ikke troede var muligt

Det er så utrolig motiverende at se sin egen virksomhed vokser og vokser.

Det her er for dig

Der gerne vil skabe en Online Business, men du har brug for hjælp til den tekniske del.

Der gerne vil skabe struktur i din Business, men du har modstand på det og ved ikke, hvor du skal starte.

Der ønsker at alt i systemerne bliver klargjort for dig, så det bliver med de helt rette indstillinger og du undgår teknikbøvl.

I midt 2021 åbnede jeg mit Business Call Center, og slut 2021 sagde jeg mit deltidsjob op.

Grunden til at jeg turde at springe 100 % ud i det selvstændige liv, var blandt andet at jeg havde skabt struktur omkring økonomien i min Online Business, gennem et stærkt teknisk fundament.

Jeg bruger så lidt tid på alt det tekniske i min forretning, fordi alt er sat op og kører helt automatisk, og det vil jeg gerne vise dig, hvordan du kan gøre det samme.

Det bliver simpelt, ligetil og nemt at finde ud af, fordi jeg klargør alt for dig, bag i systemerne. 

Kom med til en skarp spotpris, her første gang jeg tilbyder dette!

Hvad får du:

Et stærkt teknisk fundament i din virksomhed, gennem systemerne Easy me og Dinero (Jeg sætter alt op for dig)

Læringsvideoer, hvor jeg viser dig, hvordan du bruger systemerne

4 uger med 1:1 sparring, mens du lærer systemerne at kende  

Din investering:

4.000 kr. inkl. moms (normalpris 5.000 kr. inkl. moms)

Mulighed for betaling i 2-3 rater.

OBS. Prisen stiger til august!

Jeg kan kun anbefale dig at rejse med Saramille – hun er helt fantastisk . Jeg har været selvstændig i 8 år, men aldrig investeret i en coach. Jeg besluttede mig for at prøve, og indgik derfor et samarbejde med Saramille. Det har jeg på ingen måder fortrudt, aldrig har jeg rykket SÅ meget på så kort tid . Og det endda på et ret udfordrende tidspunkt i mit liv på andre områder.

SÅ hvis du vil rykke så er Saramille din “wingwoman” . Hun har en fantastisk energi og evne til virkelig at løfte dig op til et nyt niveau.

Jeanette Witt

Psykoterapeut

Er du klar til next level?

Er du klar til at tage din virksomhed endnu mere seriøs? Book en gratis samtale, hvor du kan høre mere og blive afklaret – skriv til mig på mail hej@saramille.dk eller SMS til 60162254. 

VIGTIG INFO!

Du skal have CVR nr. og en driftkonto.

Den månedlige udgift til Easy me er 455 kr. (inkluderet betalingsløsning med mobilepay, nyhedsbrevliste, kalenderbooking, abonnementsmuligheder mm.)

Den månedlige udgift til Dinero er 430 kr. (de første 6 måneder halv pris 215 kr., når du har et abonnement hos Easy Me) (Automatisk bogføring, overblik over dine indtægter, udgifter, moms, skat mm.)

Tilvalg af ekstra service – få en spritny hjemmeside!

Mulighed for tilkøb af en smuk og professionel hjemmeside gennem min samarbejdspartner, webdesigner Johannah Mingdal fra intuitivweb.dk, som laver den lige, som du ønsker og kobler den sammen med Easy me.

Din investering for en spritny hjemmeside designet personligt til dig er 6.500 kr. inkl. moms.