Kunne du tænke dig en ekstra gren i din virksomhed, som hver måned genererer passiv indtægt til dig- uden at du skal gøre en hel masse?

Invitation til personlig rejse, hvor du opbygger et stærkt mentalt helbred, som du har brug for som iværksætter, samtidig med at du skaber passiv indtægt, som kan skabe ekstra sikkerhed, tryghed eller en ekstra pension til dig.

 

 

At være bygger – eller Wellness Advocate, som det hedder officielt, er at være forhandler af doTERRAs produkter.

Det er en fantastisk mulighed for dig, der drømmer om at blive selvstændig, eller som måske allerede har en virksomhed, du ønsker at udvide med et ekstra ‘ben’ og en ekstra indtægtskilde.

doTERRA’s forretningsform er det, der hedder network marketing. Det kan der være delte meninger om – ikke mindst fordi der stadig er et levn fra fortidens pyramidespil, der stadig forveksles med network marketing.

Forretningsformen anvendes i øvrigt i rigtig mange større virksomheden i dag.

 Network marketing er i virkeligheden en både smuk, social og omsorgsfuld måde at føre forretning på.

Det er det, fordi du ganske enkelt ikke kan opnå succes uden samtidig at skabe succes for andre. Alt hvad du opnår og lykkes med på dit sted i “træet” vil uundgåeligt smitte af på alle omkring dig – og omvendt også til dig. Total win win for alle.

I videoen kan du høre Christine Eilvig’s beskrivelse af network marketing, som hun oplever det. Christine er spirituel mentor og samtidig stifter af olie netværket Team Lavt Gærde, som alle kunder og byggere hos mig bliver en del af.

Hvis du allerede er selvstændig

Da de essentielle olier arbejder på både det fysiske, følelsesmæssige og spirituelle plan, er de yderst velegnede til at kombinere med mange forskellige fagområder.

De er fx helt ideelle som supplement til alle former for alternative behandlingsformer som healing, massage, zoneterapi, akupunktur, hypnoterapi samt coaching, TFT, psykoterapi, numerologi osv.

Det vil derfor være oplagt at implementere olierne i dit nuværende virke og samtidig formidle og inspirere dine klienter til selv at blive interesseret i at bruge dem.

Du har med andre ord allerede et latent kundepotentiale.

Hvis du ønsker at blive selvstændig

Selv om du ikke på nuværende tidspunkt har en virksomhed, så kan din begejstring og interesse for olierne være et rigtig godt grundlag for at bygge en virksomhed op.

Du får al den støtte, du har brug for fra mig og de øvrige byggere i mit team,  bl.a i form af oprettelse af din egen olie hjemmeside, nyhedsbreve, markedsføring m.m.

Som en del af mit iværksætter startpakke til dig tilbyder jeg også at finde den mest optimale oprettelsesdato til din nye virksomhed set fra en numerologisk vinkel. Ligeledes beregner jeg også et højtvibrerende navn til din business til registrering i CVR.

Din investering

At starte en virksomhed omkring olierne – eller implementere olierne i din nuværende virksomhed – er en meget enkel måde at føre en forretning på. Det kræver hverken en fysisk butik, et større lager, pakkeri eller forsendelse.

doTERRA sørger for alt dette for dig. Din funktion er at tilegne dig viden om oliernes mange anvendelsesmuligheder og virkning og dele din begejstring for dem via formidling og inspiration på din helt egen måde.

Det kan du gøre via sociale medier, workshops fysisk eller online, nyhedsbreve, facebook gruppe osv.

Det er ikke noget krav, at du skal ud og hverve kunder eller byggere til teamet fra dag 1. Slet ikke hvis du ikke er komfortable med at være synlig og sælgertypen. Du udfylder under alle omstændigheder en vigtig plads i træet.

Der vil altid være nogen, der har gang i byggeriet, og så bygger de også for dig. Det er netop noget af det fine ved network marketing.

Og før eller siden vil det begynde at give afkast, og med tiden har du mulighed for at opbygge en rimelig “passiv” indtægt.

For mig er målet at skabe et godt tilskud til min pension, så jeg kan få mulighed for at trække mig tilbage fra arbejdsmarkedet, når jeg har lyst og bare hygge mig med mine olier i det skønne team, jeg har bygget op.

Rent økonomisk skal du investere ca. 1.300 kr. om måneden i din olie virksomhed i den første tid. Det er det beløb, du som bygger som minimum skal købe olier eller andre doTERRA produkter for hver måned.

Dette beløb kan du trække fra som en udgift (varekøb/demovarer) i din virksomhed, da udgifter i din virksomhed er fradragsberettiget.

Dine velkomstgaver som bygger hos mig

Når du signer up som bygger i teamet hos mig, kan du regne med min fulde støtte og vejledning – både i byggeriet og omkring olierne. Derfor modtager du også et helt overflødighedshorn af gaver og support, så du kan føle dig holdt og blive godt rustet til at få din olie business til at vokse og blomstre.

Først og fremmest modtager du de samme velkomstgaver som nye kunder – fordi byggere jo også er kunder.

Herudover medfølger disse værdifulde ressourcer til dig som bygger:

 

 Byggernetværk

Ud over det store olienetværk kommer du også med i byggernetværket hos Team Lavt Gærde med oliementor Christine Eilvig i spidsen. Her  afholdes zoom byggermøde hver fredag kl. 11.

Her får du bl.a tips til dit byggeri, healing, clearing af div. blokeringer i forhold til fx salg og penge samt anden gavmild støtte fra flere af teamets ressourcestærke kvinder. Møderne indledes og afsluttes altid med fælles tapping (TFT) for at skabe balance i dit energisystem.

 

 Numerologisk support

For at støtte din nye eller eksisterende virksomhed energimæssigt tilbyder min upline, Johannah Mingdal, at designe et højtvibrerende numerologisk navn til din business.

Hvis du endnu ikke har oprettet din virksomhed i CVR, hjælper hun dig også med at finde den bedst mulige registreringsdato, der matcher din virksomheds visioner bedst muligt.

 

 Iværksætter startpakke

Hvis du er helt ny iværksætter – eller ønsker en separat hjemmeside til din olie business, så får du hjælp til at oprette en lille hjemmeside, hvor du kan beskrive dig selv, din tilgang til olierne m.m.

Du får også hjælp til at oprette nyhedsmailliste i systemet mailerlite inkl. en automatiseret mailserie for at tiltrække interesse for olierne og doTERRA medlemsskab.

Har du brug for hjælp til oprettelse af facebook side, facebook gruppe eller lign., så er der også  hjælp at hente her.

 

Både tilbuddet om numerologisk business support og iværksætter pakken er velkomstgaver, som du må give videre til
dine kommende byggere! Ligesom de naturligvis også blive en del af vores eget bygger team.

 

 Vores eget byggerteam

Endelig bliver du en del af mit eget team af byggere, hvor vi sparrer med hinanden omkring byggeriet og samarbejder på kryds og tværs.

 

Mød teamet

 

Saramille
Business mentor
Feng Shui mester
Aromatouch
behandler

Johannah
Numerolog
Webdesigner

Christine
Sygeplejerske
Psykoterapeut
Aromatouch
behandler

Lene
Business mentor
Alternativ behandler

Jennie
Kostvejleder
Saunagus mester

Trine
Olie entuiast
Aromatouch
behandler

Katja
Mindfuldness instruktør
Familieterapeut m.m.

Carolina
Numerolog
Astrolog
Regressionsterapeut

Nicoline
Psykoterapeut