om doterra

“doTERRA blev grundlagt i 2008 og blev bygget på missionen om at dele æteriske olier af testet kvalitet med verden.

Efter selv at have set de utrolige fordele, der kan opnås ved at bruge disse værdifulde ressourcer, satte en gruppe sundheds- og forretningsfolk sig for at gøre denne mission til en realitet.

De dannede et selskab og kaldte det doTERRA, en latinsk afledning, der betyder “Jordens gave.”

doTERRA-grundlæggerne forpligtede sig til KUN at levere den højeste kvalitet og reneste æteriske olier, så familier med sikkerhed kunne vide, at de kun brugte det bedste til at fremme sundhed og velvære for deres kære.

Denne forpligtelse førte til skabelsen af ​​en ny kvalitetsstandard: CPTG Certified Pure Tested Grade®.

Personligt har jeg valgt at arbejde med olierne fra doTERRA, fordi de efter min overbevisning er verdens bedste essentielle olier, og fordi jeg fuldt ud støtter op om deres visioner og idégrundlag.

Deres olier er fuldstændig rene – ikke bare i forhold til indholdet, der udelukkende består af planteekstraktet, men doTERRA sikrer også, at planterne ikke udsættes for fx benzin- eller dieselforurening i de omgivelser, hvor de dyrkes.

 

Fakta om doTERRA og deres olieproduktion

doTERRA’s olier fremstilles i ca. 45 forskellige lande i verden. Produktionen sker præcis i de omgivelser, hvor planten dyrkes helt naturligt. Fx udvindes Frankinscense bl.a i Somalieland.

Det er de lokale farmere, der står for alt det praktiske omkring dyrkningen, og derved sørger doTERRA også for at skabe arbejde i de små og ofte fattige lokalsamfund. OG de går meget ind for fairtrade.

Der, hvor doTERRA virkelig adskiller sig fra konkurrenterne er i kraft af deres gennemgående testning af olierne. De foretager ikke bare stikprøver – de tester hele produktionen af hver enkelt olie, så den lever op til deres strenge krav om renhed og høje kvalitet.
Det er din garanti for, at hver eneste flaske er helt i top.

Faktisk kan du på deres hjemmeside indtaste det ID nr., som står i bunden af hver flaske og få en oversigt over, hvordan den er testet. Her kan du også se hvor hver enkelt olier kommer fra, og hvordan den er dyrket.

doTERRA’s olier er super koncentrerede og højpotente, og derfor også meget drøje i brug.

Der skal kun få dråber til at give effekt, og du kan roligt fortynde olierne med en bæreolie fx mandel eller kokosolie uden at forringe effekten – snarere tværtimod.

Olierne er så rene, at størstedelen af uden dem uden problemer kan indtages – enten fortyndet eller direkte i munden eller i en kapsel.

Det kan man ikke med sikkerhed gøre med andre fabrikater.

Hvordan virker olierne?

Olierne kan bruges terapeutisk, fordi de hjælper med at forløse de følelser, vi har nedtonet og undladt at forholde os til gennem tiden.
De arbejder på det mentale plan, styrker søvnen, nervesystemet og det psykiske velbefindende.

De kan også bruges til at lindre forskellige former for fysiske ubalancer og ubehag samt støtte immunforsvaret.

Der findes rigtig mange forskellige olier i doTERRA’s sortiment, ja faktisk en kan du finde en olie til enhver følelse eller fysisk ubalance.

Olierne kan både smøres direkte på huden, indåndes via en diffuser (luftrenser) og indtages som dråber i en kapsel.