Min rejse med olierne

 

Jeg blev introduceret til olierne i 2020, hvor jeg vitterligt var ved at brænde ud og jeg var tæt på at smide håndklædet i ringen og lukke min virksomhed. Men olierne blev min redning.

Gennem de sidste par år har jeg undersøgt markedet, for at finde produkter, som kunne støtte mig i min personlige udvikling og min selvkærlige tilgang til mig selv, fordi jeg har erfaret, at det sommetider kan føles som en vild følelsesmæssig rutsjebanetur, at være mor og soloselvstændig.

Jeg arbejder rigtig meget med den indre transformation gennem mentaltræning og håndgribelige hverdagsredskaber, men ligeså interessant synes jeg også det er at finde produkter, som kan støtte og sætte fart på den indre proces. Jeg bruger feng shui redskaber, som er en genial vej til selvudvikling og manifestation.

Feng shui handler om at styrke energien i sit hjem, ved at arbejde med bestemte ting og områder i sit hjem.

Jeg elsker, når ting er håndgribelige, og nu har jeg fundet endnu et skønt produkt, som virkelig kan gøre ens personlige udvikling så meget lettere, sjovere og mere selvkærlig.

Med olierne har jeg fundet en sund og kærlig balance i det at give og modtage og sige til og fra, i mit liv og i min forretning. Og det kræver et stærkt mentalt helbred at kunne navigere i det, når det ligger så dybt i ens identitet at være “flinkepige”.

Jeg har fundet en let genvej til at skabe og opretholde en (selv)kærlig livsstil med olierne, som gør livet for mig som iværksætter så meget nemmere, fordi olierne hjælper mig med at skabe ro i mit nervesystem og når jeg sætter fast i en følelse er der altid en olie, der kan hjælpe mig.

Vi kan ikke gå igennem livet uden at opleve udfordringer, men hvor godt vi kommer igennem dem afhænger af vores mentale robusthed. Og særligt som iværksætter, hvor vi i den grad har signet op til den vildeste selvudviklingsrejse, som byder på mange følelsesmæssige rutschebane ture. 

Med en øget mental robusthed vil du bedre kunne håndtere modgang, stress og udfordringer og du vil opleve mindre fysiske og psykiske ubalancer i livet generelt.

Høj kvalitet

Essentielle olier fra doTERRA er CPTG certificeret og kan derfor bruges terapeutisk.

Essentielle olier fra doTERRA er essensen af planter, fx. urter, frugter, træer eller blomster og derfor er de 100 % rene og naturlige. De indeholder ingen syntetisk parfume eller kemi og de er ikke fortyndede.

Derfor er de et naturligt produkt til at berolige dit nervesystem og styrke dit mentale helbred.

Der findes over 100 forskellige olier i doTERRAS sortiment. Faktisk kan du finde en olie til enhver følelse eller fysisk ubalance.

Ordløs terapi

Med æteriske olier kan du opløse gamle usunde mønstre og slippe tanker og følelser, som tynger dig. De udrenser, styrker og balancerer nemlig dig, din krop og dine følelser.

DERFOR kan vi bruge olierne terapeutisk, og det er det jeg elsker allermest ved olierne. Det er ordløs terapi, vi behøver ikke tale om de svære følelser for at de forløser i kroppen, men kan blot bruge en olie.

De essentielle olier hjælper mig, når jeg møder svære følelser. De støtter mig i min personlige udvikling og på den måde styrker de mit mentale helbred.

Jeg har fået skabt et virkelig stærkt solidt fundament af indre ro, tryghed og styrke.

De essentielle olier har været med til at heale mine indre blokeringer på synlighed i min forretning.

Jeg er blevet meget mere tydelig og selvsikker i min kommunikation og jeg er blevet mere tryg i at blive set og hørt, at være synlig, og det er i alle sammenhænge, i mit job, i min rolle som mor og i mine relationer.

Olierne påvirker vores følelser

Når du indtager en olie i en kapsel eller dufter til en olie påvirker olierne det limbiske system i hjernen, som er vores følelsescenter, efter blot kun 25 sek. Efter 2 min kan det måles i blodbanerne og efter 20 min er de ude i hele kroppen.

Det limbiske system ligger dybt inde i storhjernen og har betydning for vores hukommelse og følelser.

Olierne er et fantastisk produkt til at berolige dit nervesystem og det er en ret fantastisk oplevelse, at mærke virkningen med det samme.

Høj vibration

Olierne vibrerer alle på en høj frekvens, og vi kan dermed bruge de mange essentielle olier til at skabe balance og hæve vores egen frekvens.

Olierne arbejder helt inde på celleplan. Menneskets celler minder utrolig meget om planternes celler og derfor kan vi låne planternes energi, visdom og immunforsvar, og på den måde bruge al den visdom og næring til at skabe en god balance inde i os og dermed også uden for os.